Houd de regie over je eigen leven

Naast dat ik kinder- en oudercoach ben, ben ik ook vooral Hermina en moeder van 2 fijne meiden en de vrouw van Frank. Ook ik heb meters groei achter me liggen. Ik ben geworden wie ik ben, maar dat was niet altijd zo. Ik doe (nu) dingen waar ik blij van word, die echt bij me passen. Ik maak keuzes, ook keuzes die anderen niet altijd begrijpen, die ik wél begrijp, die voor mij goed voelen, die ‘werken’ voor mij.

Persoonlijk ontwikkelen

Deed ik dit altijd? Nee, zeker niet. Ik ben geworden wie ik nu ben door wat ik gedaan heb. De kracht van het doen, het aangaan, het onder ogen zien, de drive hebben om je persoonlijk te willen ontwikkelen. Je gelukkiger voelen, steviger staan, de vrijheid ervaren. Regie over je eigen leven. Voor in de bus, achter het stuur.

Wat doe je met dat ‘iets’?

Net als ieder ander heb ik ook zo mijn hobbels gehad. Mijn leven kent ook teleurstellingen en tegenslagen, net als bij jou. Daar heeft iedereen mee te maken. Oké, voor de een wellicht iets grootser, iets heftiger dan voor de ander. Toch krijgt iedereen wel iets op zijn of haar bordje. Dan komt de vraag, wat doe je met dat ‘iets’? Hoe ga je er mee om? Kom je in actie? Ga je er iets aan doen of kies je daar (nog) niet voor ?

Jouw keuzes

Begrijp me goed, alle keuzes zijn oké. Het is jouw leven, de regie ligt bij jou…vooraan in de bus achter het stuur weet je nog? 😉 Belangrijk is dat de keuzes van jou zijn. “Luister naar je innerlijke stem en laat de keuzes de jouwe zijn”, las ik ergens. Prachtig, zo waar.

Ga ervoor!

Mijn tip is wel: als je iets gaat doen, doe het dan echt, geen half werk maar echt voor de volle 100%. Dan levert het wat op, dan zie, merk, voel je groei en die groei – zo waardevol – die maakt jou een gelukkiger mens, een lieve mama en een fijne vrouw of vriendin. Het is je van harte gegund. Leef jouw eigen leven!

Groeien als persoon en als ouder

Wil jij groeien als mens en in je rol als ouder? Wil je inzicht in het gedrag van je kind en de handleiding zodat je weet wat je kunt doen en hoe? Onderzoek eens of het Gezinsgeluk Traject iets voor je is. Je hoeft het niet alleen te doen. Hulp vragen mag en ik weet uit eigen ervaring dat dat heel fijn en helpend is. Contact mij gerust of bel 06 – 289 77 969. Een kennismakingsafspraak is vrijblijvend en gratis. Welkom:: kindgeluk.com/gratis-kennismaken

Ik wens je een mooie dag, een waarop je weer fijne dingen DOET, dingen die je blij maken en waar jouw ogen van gaan sprankelen….want dan sprankelen de ogen van jouw kind(eren) vast mee

Liefs,

Hermina