Over mij, Hermina Terpstra

Mijn naam is Hermina Terpstra van Kindgeluk. Een loopbaanswitch inspireerde me om de kindercoachopleiding bij Tea Adema te Burgum te volgen en daarna de NLP Practioner opleiding. Vanuit daar is Kindgeluk en de KindGELUK methode ontstaan en daar ben ik enorm trots op.

In Kindgeluk kan ik mijn talenten kwijt: liefdevol, oprecht geïnteresseerd en enthousiast en werken vanuit een sterk intuïtief vermogen. Maar tegelijkertijd ben ik ook direct, duidelijk en gedreven. Ik ben iemand die denkt in oplossingen en heb de overtuiging dat vanuit je eigen kracht veel mogelijk is. Dit heeft mij al veel gebracht in het leven!

Image

Zijn wie je bent 
Samen met Frank zijn we de trotse ouders van twee fijne meiden. Beiden zo puur, ze brengen met hun kind zijn veel geluk in ons leven. Ze zijn mijn spiegel, mijn alles. Ze hebben mij al veel geleerd over mezelf en de wijze waarop ik (nu) in het leven sta. Mijn beide kinderen vormen mijn inspiratie en stimulans om mijn talenten in te zetten voor mijn praktijk Kindgeluk: coaching voor ouder(s) en kind.

Coachen doe ik vanuit mijn hart, vanuit een positieve intentie, zonder oordeel, met een sterk intuïtief vermogen en bovenal met mijn volledige aandacht. Zodat je echt gehoord en gezien wordt en we gezamenlijk kunnen werken aan de hulpvraag die je hebt.

Maak nu een afspraak

Ontvang gratis inspiratie en tips!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com