Kindgeluk Podcast| DE podcast voor gelukkig opvoeden met kindercoach Hermina Terpstra

De Kindgeluk podcast is dé podcast voor optimaal gezinsgeluk: met meer rust, begrip, respect, harmonie, ontspanning en gezelligheid in huis.

In deze podcast deelt Hermina Terpstra, kinder-, ouder- en opvoedcoach met een succesvolle praktijk in Friesland. In deze podcast deelt zij waardevolle inzichten en tips over opvoeden, het ouderschap en de ontwikkeling van kinderen zodat jij meer gezinsgeluk realiseert.

Iedere ouder loopt wel eens tegen onzekerheden aan in de opvoeding. Een kind dat boos is, onzeker, angstig of verdrietig… Hoe ga je daar mee om? Wat is ondersteunend om te doen als ouder en wat vraagt dat van jou?

Hermina Terpstra is een praktische no-nonsense coach die al honderden gezinnen heeft geholpen om vanuit harmonie, liefde, begrip en respect naar elkaar een prettig gezinsleven te creëren.

Met deze podcast wil zij jou helpen meer zelfvertrouwen in de opvoeding te krijgen, zodat jij je zoon of dochter laat opgroeien tot een gelukkig mens.  Kindgeluk is er voor ouders en verzorgers met kinderen in alle leeftijden.

Mocht je naar aanleiding van deze podcast willen onderzoeken wat Hermina voor jou kan betekenen, stuur dan vrijblijvend een mail naar: info@kindgeluk.com, bel haar op 06 – 289 77 969 of stuur een bericht via www.kindgeluk.com. Hermina zal dan snel contact met jou opnemen.

Op www.kindgeluk.com/gratis/ kun je gratis 2 e-books aanvragen over boosheid en over zelfvertrouwen of je aanmelden voor de ‘gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail’ voor ouders en kind.

Vergeet niet je te abonneren op deze podcast om een seintje te krijgen als er een nieuwe aflevering klaar staat.

 

Aflevering 2
Lastig gedrag van je kind…elke ouder heeft er wel eens mee te maken. Kinderen die niet luisteren, liegen, grote mond, drammen, dingen doen die niet mogen, steeds uit bed komen avonds, brutaal gedrag, veel schreeuwen, gillen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe ga je daar nou mee om? In deze podcast deel ik waardevolle inzichten, concrete tips en praktische handvatten zodat jij daar thuis je voordeel mee kunt doen met betrekking tot het lastige gedrag van je kind.


Aflevering 1
Wat een potje beachball jou leert over positief en bewust opvoeden en hoe je dit kunt toepassen. In deze allereerste Kindgeluk podcastaflevering deel ik met jou die waardevolle inzichten, concrete tips en praktische handvatten waar jij op zit te wachten zodat jij thuis meer gezins- en Kindgeluk realiseert.

Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com