Persoonlijk Groeitraject

Meer uit jezelf en jouw leven halen?

Word de meest gelukkige & krachtige versie van jezelf met het Persoonlijk Groeitraject (óók online mogelijk)

Je weet het eigenlijk en toch doe je het heel vaak. Voor anderen klaar staan. Voor anderen zorgen. Het anderen naar de zin maken. En al die dingen heel goed doen. Daar ben jij namelijk goed in. Dat kun jij. En het geeft je een fijn gevoel. Er is een andere kant van deze medaille. Want je cijfert jezelf weg. Je houdt jezelf klein. Je bent op zoek naar bevestiging, naar erkenning. Je wilt het zó graag allemaal goed doen. Het gaat (van tijd tot tijd) ook best aardig met je. En van tijd tot tijd gaat het ook helemaal niet.

Maar wees eens eerlijk: is dit wat jij werkelijk wilt? Ben je écht de meest gelukkige, krachtige versie van jezelf? Doe je écht de dingen waar jij blij van wordt? De dingen die jij zélf wil? Of voel je je stiekem gevangen in je eigen leven? Jezelf volledig voorbij rennend...doordenderen, alle ballen in de lucht houden en vooral doen je wat er van jou verlangd en verwacht wordt...

Lieve vrouw! Dat kan dus écht anders!

En ik help je er graag mee in het Persoonlijk Groeitraject.

Het Persoonlijk Groeitraject (óók online mogelijk) is voor jou als je als moeder voelt dat je veel meer uit jezelf en je leven zou kunnen halen. En er klaar voor bent om weer regie te pakken. Zodat jij de meest gelukkige & krachtige versie van jezelf wordt.


Dit klinkt als een bevrijding Hermina! 

Ik wil graag gratis kennismaken

Ik begrijp het: het is niet altijd makkelijk om hulp te vragen.

Misschien vind je dat je het allemaal alleen moet doen. Juist dán hulp vragen is misschien wel het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Want waarom alleen doorworstelen?


Jij verdient een leven om verliefd op te worden!

Niet over 10 jaar, maar NU. Waarschijnlijk stel je je eigen behoeften al veel te lang uit. Dus vooruit: besluiten voor jezelf dat jij ‘t waard bent, is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die je ooit zult nemen.

Stel je eens voor. Hoe zou het voor je zijn als jij voortaan…?

 • Bevrijd bent van het gevoel dat je alle ballen hoog in de lucht moet houden en dat iedereen dingen van je verwacht?
 • Zelfvertrouwen hebt en keuzes maakt die voor jou en je gezin goed voelen en stopt met ‘pleasen’/ het iedereen naar de zin maken en grenzen stelt?
 • Weer gaat doen wat JIJ wilt, en waar jij blij van wordt. Ongeacht de stemmetjes in je hoofd, de waan van alledag of opmerkingen uit je omgeving?
 • Jezelf en de situaties waarin je verzeild raakt in je leven, beter snapt én weet hoe je ’t aanpakt?
 • Beter in je vel zit en daardoor relaxter bent; omdat je precies weet wie jij bent en wat je wilt?
 • Je perfectionisme kan loslaten en de lat niet meer onrealistisch hoog legt voor jezelf? Dat je zelf bedenkt “goed is goed genoeg”.
 • Je minder aantrekt van kritiek of de mening van anderen? Je voelt je daardoor minder aangevallen en staat stevig in je schoenen, ook in confronterende of andere lastige situaties.
 • Grenzen stelt die voor jou goed voelen en krachtig opkomt voor wat jij wilt en wat jij nodig hebt.
 • Je energieker voelt, blijer en jezelf 100% goed genoeg vindt en vertrouwen en kracht voelt – ongeacht de omstandigheden?

Ik heb in korte tijd hele grote stappen gezet. Eindelijk doe ik nu wat ik zelf wil en wat goed is voor mij en mijn gezin zonder gevoelens van schuld en schaamte. Ik denk positiever, vind mezelf leuker en ervaar meer rust, ontspanning en plezier.” K, 32 jaar

Hermina heeft mij echt super geholpen. Ze neemt echt de tijd voor je, waardoor ik ook tussentijds in beweging bleef. Mijn leven is nu zoveel fijner, rustiger en positiever! Ik ervaar meer rust in mezelf en ik heb zoveel meer zelfvertrouwen en geduld. Ook thuis met mijn gezin! Ik ben heel dankbaar voor wat ik heb bereikt” S, 43 jaar

“Ik heb echt geleerd meer voor mezelf op te komen, mijn grenzen beter aan te geven. Dat is heel goed gelukt. Hierdoor heb ik rust voor mezelf gecreëerd. Ik ben zeker ook zelfverzekerder geworden. Ik durf en doe meer. En ik denk een stuk positiever en voel me echt gelukkiger.” H, 51 jaar

Je mag altijd even gratis met me sparren om te kijken of het Persoonlijk Groeitraject (eventueel online) iets voor je is. Voel je welkom!

Gratis kennismaken

Ik ben gestopt om mijzelf constant te vergelijken met anderen, wat een enorm verschil maakt. Ik ben ik, ik doe dingen op mijn manier, ik ben super zoals ik ben! Wat een bevrijding!” M, 39 jaar

“Hermina heeft mij echt fantastisch geholpen. Ik pieker niet meer zo en denk nu veel positiever en voel me een stuk vrolijker en zelfverzekerder. Ik kon mij echt onrustig en opgejaagd voelen en dat gevoel heeft plaatsgemaakt voor rust, ontspanning en daardoor heb ik ook meer energie” N, 39 jaar

“Het Persoonlijk Groeitraject van Hermina heeft mij een stuk sterker gemaakt. Niet meer zo twijfelen en me zo onzeker voelen en juist veel meer vertrouwen. Ook in en op mezelf. Ik kan nu ook op een duidelijke en positieve manier iemand benaderen en een oordeel of mening van een ander nu achter mij laten. Ik trek het me niet meer aan. Er is meer rust in mij gekomen en ik ben vrolijker, heb meer energie en maak meer plezier!” D, 33 jaar

Ben jij er klaar voor om de meeste gelukkige & krachtige versie van jezelf te worden?

Ik help je er graag bij! Wil je even gratis en vrijblijvend sparren om te kijken of dit Persoonlijk Groeitraject (óók online mogelijk) iets voor jou is? Voel je welkom om hieronder een gesprek aan te vragen:

Ja, ik wil graag gratis en vrijblijvend kennismaken (óók online mogelijk):

  Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com