KindGELUK methode

Mijn eigen KindGELUK methode, met geweldige resultaten, groei en geluk!

Ik heb een eigen methode ontwikkeld – de KindGELUK methode – waarin ik in 5 stappen werk naar resultaat, groei en geluk. Jouw kind staat centraal, GELUK staat voor de stappen die ik samen met jouw kind en jou als ouder(s) zet, met als resultaat ‘het probleem de baas’, van probleem naar vaardigheid. Ik werk met een positieve mindset en oplossingsgericht, gericht op de samenwerking tussen kind en ouder(s) waardoor de motivatie groter wordt. Kinderen werken zelf mee aan de formulering en de oplossing van de hulpvraag. Ik begeleid jullie daarin.

Ik bied de volgende 2 individuele coachingstrajecten aan:

De methode kent 5 stappen. Tijdens iedere sessie doorlopen we deze 5 stappen. Het is een continu proces. We starten vanuit een veilige basis. Veiligheid is de basis om tot leren te komen. Vervolgens doorlopen we de fases van het KindGELUK proces diverse keren. We gaan praktisch en oplossingsgericht aan de slag, je krijgt concrete inzichten en handvatten zodat je weet hoe je het anders kunt doen. Ik geloof in de kracht van samen en ik geloof in het doen en de kracht van de herhaling. Door de KindGELUK methode leer je nieuwe vaardigheden aan waardoor je je probleem de baas leert te worden.

 

G = Geborgenheid en veiligheid

E = Erkennen en analyse van het probleem

L = Leren hoe het anders kan

U = Uitproberen en doen in de praktijk

K = Kindgeluk, je probleem de baas

Hoe ik dit doe? Met wie ik ben, met mijn expertise als kinder- en oudercoach en de vaardigheden die ik mezelf eigen heb gemaakt. We gaan samen in gesprek en door met respect, vertrouwen en zonder oordeel te werken, lossen we jouw hulpvraag op. Ik werk vanuit mijn hart, met liefde, passie en plezier. Bij Kindgeluk is leren leuk en boeken we snel resultaat. Ik begeleid en ondersteun jullie graag en gebruik hiervoor diverse werk- en spelvormen zoals tekenen, knutselen, rollenspellen, verhalen, spellen, ontspannings- en lichaamsoefeningen etc. 

Ik weet en zie in mijn praktijk dat er samen vanuit jouw eigen kracht veel mogelijk is. Ik werk oplossingsgericht en in 5 stappen naar resultaat, groei en geluk. Daarom heb ik de KindGELUK methode ontwikkeld. Omdat ik vind dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn. Door te werken aan jezelf met behulp van de KindGELUK methode ontdek, leer en groei je in wie je bent en word je een blijer, weerbaarder, zekerder en gelukkiger mens. 

“Mijn missie met Kindgeluk is om jou als ouder en jouw kind middels de KindGELUK methode te laten ervaren wat groei en ontwikkeling kunnen doen voor jouw geluk als mens en binnen het gezin."

Klik hier voor meer informatie over mijn trainingsaanbod en coachingstrajecten.

Wil je meer informatie of wil je even sparren? Bel me gerust op 06 – 289 77 969. Mailen kan natuurlijk ook: info@kindgeluk.com of stuur een berichtje via het contactformulier.

Maak nu een afspraak

Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com