Informatie

Overweeg je coaching of een training voor je kind of jezelf? Neem gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch 06 – 289 77 969 of per e-mail info@kindgeluk.com. Of klik hier voor het maken van een afspraak.

Kennismakings-/intakegesprek
Hierna volgt een gratis en vrijblijvend kennismakings-/intakegesprek van circa 45 minuten. Bij kindercoaching heeft de aanwezigheid van je kind en de beide ouders (indien mogelijk) mijn voorkeur. Het gesprek heeft als doel kennis te maken en om te kijken of er een wederzijdse klik is. Deze klik is een belangrijke basis voor het volgen van een training of een coachingstraject. Bij een wederzijdse klik stuur ik na het kennismakings-/intakegesprek een opdrachtbevestiging en plannen we een afspraak.

Praktische zaken
Coaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening waarvoor geen doorverwijzing van een huisarts nodig is. Mocht een gemaakte afspraak onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan vraag ik je deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. In andere gevallen ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Indien de betaling een probleem is, schroom dan niet om toch contact met mij op te nemen. We kunnen dan samen op zoek gaan naar een passende oplossing.

Alle bedragen op mijn website zijn inclusief btw. Deze zijn exclusief eventuele reiskosten van € 0,19/km.

Vergoeding
Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan kindercoaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB).

Werkgever
Heb je als werkgever belangstelling voor je medewerker(s)? Neem dan contact met mij op.

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Maak nu een afspraak

Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com