Missie en visie

Mijn missie
Jou als ouder en jouw kind middels de KindGELUK methode laten ervaren wat groei en ontwikkeling kunnen doen voor jouw GELUK als mens en binnen het gezin. Dat kinderen lekker in hun vel zitten, zich geaccepteerd en begrepen voelen, vertrouwen hebben in zichzelf, stevig in hun schoenen staan. Energiek zijn en positief denken. En keuzes en fouten durven te maken. Dat ouders niet meer vanuit macht en onmacht handelen en dat ze de handleiding van hun kind wél hebben. Onder het gedrag van jouw kind zit een behoefte en daar als ouder verantwoordelijkheid voor nemen en regie te pakken over datgene wat jouw kind jou laat zien. Zodat er in zijn geheel meer rust, begrip, zelfvertrouwen, geduld, plezier en geluk ontstaat! Meer Gezins- en Kindgeluk, daar doe ik het voor!

Mijn visie
Iedereen verdient het om gelukkig te zijn, ook jij! Door te werken aan jezelf met behulp van de KindGELUK methode ontdek, leer en groei je in wie je bent en word je een blijer, weerbaarder, positiever en zekerder mens. Deze groei draagt direct bij aan hoe gelukkig jij je voelt.

Hoe werk ik? 
Door verbinding breng ik beweging. Tijdens het traject luister ik, voel ik (aan) en stem ik continu met je af. Met passie ga ik voor een plezierig proces en een mooi resultaat. In een aantal gesprekken analyseren we jouw hulpvraag en ondersteun ik je om hiermee om te (leren) gaan. Ik gebruik hiervoor diverse werk- en spelvormen en geef soms opdrachten mee voor thuis. Als jij je volledig wilt inzetten, ben ik je gids. Samen maken we jouw wereld mooier!

Mijn kernwaarden

  • Samen én in verbinding
  • Vanuit vertrouwen en integer
  • Met liefde en warmte
  • Met passie en respect en zonder oordeel

Samen gaan we voor groei en geluk!

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Maak nu een afspraak

Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com