Weg met die twijfels…positief opvoeden vanuit je kracht!

Doe ik het wel goed met mijn kinderen? Geef ik ze voldoende oprechte aandacht? Zie en hoor ik mijn kinderen? Begrijp ik ze ook? Stel ik genoeg grenzen? Ben ik ontspannen genoeg? Geef ik ze ruimte genoeg? Ben ik geduldig genoeg?  

Allemaal twijfels… 

Herkenbaar? 

Het is waardevol om van tijd tot tijd naar je rol als ouder te kijken. Terugkijken op datgene wat er speelt of heeft gespeeld en hoe je dat hebt aangepakt en wat je zag en merkte bij jezelf en aan je kind. 

Door dat te doen ben je je bewust van datgene wat je doet en of je het wellicht anders wilt voor jezelf en/of voor jouw zoon of dochter. Je ontdekt wat belangrijk is voor jou en voor jouw kind.  

Twijfels zijn niet heel erg

Iedereen twijfelt wel eens, ook ik. Het is vervelend als je blijft twijfelen en als dat twijfelen grootser wordt en je er over gaat piekeren. Dat je zorgen creëert in je hoofd. Dan ben je bezig met aandacht geven aan zorgen. We weten: alles wat je aandacht geeft groeit. Aandacht geven aan zorgen is daarom niet handig en zo niet helpend. 

  • Als je je blijft irriteren dat je weer zo snel en heftig boos werd… 
  • Als je baalt van weer dat ‘te drukke’ gevoel… 
  • Als je gek wordt van dat onzekere en machteloze gevoel… 

De bovenstaande gedachten helpen je niet. Ze maken je moe(deloos). Ze brengen je niets en kosten alleen maar energie.  

Wat helpt? 

Aandacht geven aan datgene wat je WEL graag wilt. Wat zijn je wensen? Verlangens? Voor jezelf, voor jouw kind(eren)? 

Weet: Je bent sterker dan je denkt. Er is meer mogelijk dan dat je nu wellicht voor ogen hebt. Echt! Het kan anders, echt anders.  Fijner, Liefdevoller… 

Met… 

  • Meer geduld 
  • Meer ontspanning 
  • Meer rust
  • Meer plezier 
  • Meer gezelligheid 
  • Meer tijd en echte aandacht voor elkaar 

Dat kan jij ook als jij weet HOE je dat kunt DOEN. Jij kan dat ook zo ervaren. Wat zijn je wensen en verlangens? Wat wil je WEL? Geef dat aandacht. 

En HOE dan? 

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen kom je verder. Ik help je graag met het HOE en het ook daadwerkelijk te gaan DOEN. Je krijgt een bak inzichten en een immense groei in je bewustwording. We gaan ook heel praktisch aan de slag. Hands-on, want dat is de Kindgeluk Methode. Leren HOE het anders kan. Met giga veel praktische tips, tools en handvatten waardoor jij vaardigheden ontwikkelt die jou verder brengen als mens, moeder, ouder. Als ik jou mag helpen dan weet ik zeker dat jij stappen vooruit gaat zetten en meer ontspanning, plezier en rust gaat ervaren! Ik gun het jou zo want iedereen verdient het om gelukkig te zijn! Ook jij en jouw kind(eren)! 

Dat wil jij toch ook? 

Ik zie het dagelijks in mijn praktijk met de ouders en moeders waar ik mee werk. Hoeveel meer rust, ontspanning en gezelligheid er komt in het gezin. Dat ze elkaar beter begrijpen zodat iedereen gezien en gehoord wordt en er minder ruzie en gedoe is. Dat willen we allemaal. Jij en jouw kind(eren) vast ook, toch? En ook hoe waardevol het is als je de handleiding van je kind wél hebt zodat jij positief en ontspannen jouw kind(eren) kunt opvoeden. 

Voor meer info bekijk mijn de pagina van het Gezinsgeluk Traject.

Overal is een oplossing voor

Woon je niet in de buurt, ook dan is er een mogelijkheid, een hele succesvolle zelfs. Want wist je dat ik tientallen moeders/ouders uit heel Nederland en daarbuiten SUCCESVOL via SKYPE heb gecoacht? Ook dat is voor jou mogelijk… Voor ieder wat wils met als resultaat meer tijd, plezier, rust, geduld, ontspanning en geluk in jullie gezin!
Lees vooral mijn klantervaringen.

Voel je WELKOM! 

Heb je vragen? Wil je even sparren? Maak hier een afspraak of bel op op 06-289 77 969. Mailen kan natuurlijk ook naar info@kindgeluk.com. Ik vind het altijd leuk om van je te horen en kijk uit naar een reactie voor meer Gezins- en Kindgeluk! 

Liefs,

Hermina

P.s. Deze tips en inspiratie zijn vast ook waardevol voor andere ouders in jouw omgeving. Vriendinnen, buurvrouwen, (schoon)zussen, collega’s, moeders van school, kennissen en andere bekenden etc.

Wil je deze link dan doorsturen naar hen via de app of de mail? Zo helpen we elkaar en maken we elkaars wereld een stukje mooier, relaxter en positiever. Voor meer Gezins- en Kindgeluk!