3-delige workshop SOS Kinderen en Emoties

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Dat is het motto van deze workshop!

Deze workshop is voor ouders en bestaat uit 3 bijeenkomsten van ca. 2-2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten ga ik dieper in op de lastige basisemoties van kinderen: Boos, Bang (angsten) en Bedroefd (verdriet) en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Dit zijn alledaagse emoties die regelmatig voor vervelend of ongewenst gedrag zorgen voor en voor machteloosheid in het opvoeden. We staan ook stil bij je eigen emoties want die zijn namelijk van grote invloed op het gedrag van jouw kind. 

Tijdens de 3-delige workshop leer je:

 • Wat kan ik doen als mijn kind boos, bang of verdrietig is?
 • Hoe kan ik het beste reageren in het moment van de emoties?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind op een gewenste manier zijn emotie uit?
 • Hoe ga ik om met woedeaanvallen?
 • Hoe leer ik mijn kind spannende situaties aangaan?
 • Hoe leer ik mijn kind omgaan met teleurstellingen?
 • Hoe geef ik ruimte aan emoties en grenzen aan gedrag?

 Je gaat met diverse inzichten, concrete tips en handvatten naar huis!

De workshop was een echte eye-opener! Super interessant, leerzaam en geeft in bepaalde mate ook rust

“Wat heerlijk om te voelen dat ik niet die enige ben die worstelt en wat fijn dat ik nu meer weet om mijn kids te kunnen helpen"

"De tips zijn super praktisch en voor iedereen meteen toe te passen

Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten en geeft heldere informatie over emoties bij kinderen. Je krijgt praktische en concrete handvatten die je direct kunt inzetten en er genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Dit geeft (h)erkenning en het gevoel dat je niet de enige bent die het weleens lastig vindt. De workshop is luchtig van opzet met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Zo ga je geïnspireerd en gemotiveerd weer naar huis en thuis aan de slag.

Ik heb de praktische informatie even voor je op een rij gezet:
Locatie: Kindgeluk, coaching voor ouder(s) en kind
Adres: Japik Hepkemawei 1, te Leeuwarden
Datum: Datum volgt, voor meer info neem contact met me op
Tijd: 19.30 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Investering: € 149,95 p.p.*

*Deze workshop is inclusief een exemplaar van ‘De gids over emoties bij kids’ van Susan van Asten.

Er is plaats voor 6 personen. Aanmelding is op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Aanmelden
Meld je aan voor deze 3-delige workshop SOS Kinderen en Emoties via het onderstaand inschrijfformulier.

Meld je aan voor de 3-delige workshop SOS Kinderen en Emoties
Ik meld me aan voor:

  Heb je vragen? Stuur me een mailtje: info@kindgeluk.com of bel me op: 06 – 289 77 969

  Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit mijn kennis en concrete tips en handvatten met je te delen!

  Liefs,
  Hermina

  Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


  Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com