Workshop Kinderen en Emoties

Ik ken geen ouder die een handleiding heeft gekregen 'hoe om te gaan met de emoties van mijn kinderen' en ik weet dat jij stiekem wel eens hebt gewenst dat je die had.
Op het moment dat je kind boos, verdrietig, bang of angstig is wil je dit gevoel graag wegnemen en veranderen in positieve emoties. Voor je kind, maar ook voor de sfeer in het gezin, want het is best wel eens pittig als je kind hier vaker last van heeft.

Er ontstaat twijfel 'Wat kan ik het beste doen'? Je wilt je kind helpen maar weet soms gewoon niet zo goed hoe je dat doet.

Daarom heb ik naast het Gezinsgeluk Traject nu een workshop waarin je leert om te gaan met de emoties van je kind(eren). In 1 avond kun je de eerste stap zetten naar meer rust, begrip, harmonie en geduld binnen je gezin.

Ja, ik ben er bij!

In deze workshop gaan we praktisch aan de slag. Ik geef je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Door middel van reflectie laat ik je ervaren wat er gebeurt op het moment dat je kind een negatieve emotie ervaart en wat jouw rol als ouder is in het proces om hier mee om te gaan.

 

“Elke ouder zou deze workshop over Kinderen en Emoties moeten volgen. Wat een eye-openers! Super waardevol en leerzaam. De tips zijn erg praktisch en voor iedereen meteen toe te passen. Wat een leuke avond”

De workshop vindt plaats in een selecte groep zodat ik echt de tijd en aandacht voor jullie heb en er ruimte is voor interactie.

Wat is het je waard om de situatie te verbeteren?

Je kunt natuurlijk blijven hopen dat het een fase is of dat een patroon vanzelf wordt opgelost en verdwijnt maar we weten allebei dat dat niet gaat gebeuren. Het vraagt inzicht van jou op de situatie om dit te kunnen veranderen. Ik ga je daar tijdens de workshop bij helpen.

Tijdens deze workshop leer je:
* Welke emoties zijn er?
* Waarom zijn emoties belangrijk?
* Wat is de functie?
* Wat hebben kinderen te leren?
* Hoe kan ik als ouder daarbij helpen?

Je gaat met diverse inzichten, concrete tips en praktische handvatten naar huis waar je thuis gelijk je voordeel mee kunt doen!!

Ik heb de praktische informatie even voor je op een rij gezet:
Locatie: Kindgeluk, coaching voor ouders en kind
Adres: Japik Hepkemawei 1 Leeuwarden
Datum: Neem contact met me op voor een nieuwe datum
Tijd: Inloop 19.30 uur, start 19.45 – 21.15 uur
Investering: € 29,95 p.p.

Er is plaats voor 10 personen. Aanmelding is op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Voel je welkom!

“Wat heerlijk om te voelen dat ik niet die enige ben die worstelt en wat fijn dat ik nu meer weet om mijn kids te kunnen helpen. Super interessant, leerzaam en geeft in bepaalde mate ook rust"

Ja, ik ben er bij!

 
Ik meld me aan voor:

  • Datum op aanvraag

Heb je nog vragen? Wil je even sparren? Neem dan contact met me op: info@kindgeluk.com of bel me op: 06 – 289 77 969. Ik vind het altijd leuk om van je te horen!

Ik heb super veel zin in de waardevolle workshop Kinderen en Emoties en kijk er naar uit mijn kennis, concrete tips en praktische handvatten met je te delen!

Liefs,

Hermina

Ontvang de Gelukkig opvoeden inspiratie en tips mail!


Kindgeluk • Hermina Terpstra • Japik Hepkemawei 1 • 8915 HE Leeuwarden • 06 - 289 77 969 • info@kindgeluk.com